Bra hjälp för den okunniga när det kommer till träning

God eftermiddag, hoppas ni alla har haft en bra dag på jobbet eller skolan. Förhoppningsvis ser ni även fram emot en lika härlig kväll, innan jag slutar för dagen tänkte jag skriva ett inlägg för er så att ni kan underhålla er med någonting under kvällen i alla fall. Det ska handla om företaget Training For Quality – by Mayer, vilket är ett företag som jag fått hjälp av genom en personlig tränare i Örebro.

Anledningen till att jag ville få hjälp av det här företaget var för att jag för ett tag sedan ville börja träna men inte hade någon som helst koll på någonting när det kommer till träning. På grund av min brist på kunskap ville jag ha en trygg plats i det hela och ville därför ha hjälp av en personlig tränare i Örebro. Av min personliga tränare fick jag hjälp med allt från övningar till kostupplägg, eftersom jag inte visste speciellt mycket om träning fick jag helt enkelt hjälp med det mesta. Efter ett tag kände jag att jag hade relativt mycket koll på träningen i sig medan kosten var den svårare delen, jag visste inte riktigt hur mycket jag skulle äta eller vad jag skulle äta för att få tillräckligt med energi för träningen. Allt det som jag behövde hjälp med fick jag av min personliga tränare, han såg till att jag till slut kunde ta hand om träningen och kosten på egen hand. Efter en lång period med hans hjälp kunde jag äntligen stå på egna ben, något som jag aldrig trodde jag skulle göra. Idag spenderar jag mycket tid på gymmet och lägger ner mycket tid och omtanke för att få i mig rätt mat, för det kan jag verkligen tacka min personliga tränare i Örebro. Utan hans hjälp hade jag inte kommit lika långt som jag har gjort idag, det hade i så fall tagit mycket längre tid.