Behöver du hjälp till en hållbar livsstil?!

Många människor i dagens samhälle lever sina liv. Sina liv. De går upp på morgonen, följer sin alldagliga morgonrutin, knyter på sig skorna och tar sig till jobbet. De arbetar dagen in, umgås med samma människor, tar sig hemåt och följer återigen samma kvällsrutin som alltid. Det är många som kommer in i kriser och perioder i livet där de har det svårt, kanske inte riktigt vet vart de är på väg eller ser inte någon mening med allt slit och all stress. Till dessa personer har jag två råd: bryt rutinerna och börja träna. Det är lätt att säga så men det gäller att komma till insikt att man behöver förändra någonting. Jag fick hjälp när jag var 35 år och inte var riktigt säker på vart jag var på väg. Då tog jag hjälp av en livscoach på Södermalm som hjälpte mig att börja tänka rätt och se saker på ett annorlunda sätt mot vad jag tidigare hade gjort. Företaget som jag vände mig till heter Puremastery och finns på Södermalm och i Nacka. Jag besöker dem fortfarande emellanåt men inte för livscoachen utan för att besöka min naprapat. Deras naprapat på Södermalm är riktigt duktig och på grund av att jag tränar så mycket så behöver jag ibland få vissa muskler och leder utdragna och fixade för att kunna stå, sitta och gå som jag borde. Jag är extremt nöjd med deras tjänster, både hos deras naprapat och livscoach. Deras klinik har varit viktig för välmåendet i mitt liv och jag uppskattar att jag fick denna hjälp snabbt eftersom jag var öppen till det.